lauantai 31. elokuuta 2013

Suvaitsevaisuus versus suvaitsemattomuus keskustelun kaikuja eri areenoilta: Seppo Lehto, Tapio Tuuri, Jaakko Häkkinen jne

Suvaitsevaisuus versus suvaitsemattomuus keskustelun kaikuja eri areenoilta: Seppo Lehto, Tapio Tuuri, Jaakko Häkkinen jne

Tapio Tuurin fb-sivulla oltiin otettu esiin http://jaska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/148330-suvaitsevaisuus-vastaan-liberalismi 

Viite: Jaakko Häkkinen
Tuusula
Sitoutumaton

Blogin sisältö 31.8.2013 08:34 oli oikeaa snobbailua ja valehtelua:

Nimenomaan vihreät kommarit ovat pyrkineet ratsastamaan neekeri-sanalla ja kieltämään sanan. Ihme on etteivät kiellä neekerien olemassaoloa? Vihreiden kommarien vaatimukset ovat surkuhupaisemmillaan koko Mustan Afrikan kieltäminen keskuudestamme ilmeisesti koko Afrikka pitäisi räjäyttää hevonvittuun, kun fakta on että ko Musta Afrikka koostuu neekeri-sana pohjaisista valtiosta ja alueista: Niger, Nigeria, Niger-joki jne. Historiallisena terminä toki musta Afrikka tarkoitti myös tuntematonta ja kartoittamatonta Afrikkaa.

Väitteensä Jaakko Häkkisellä harhaa:"Ero voidaan kiteyttää aktiivisuuden tasoon: punavihreä suvaitsevaisuus ei hyväksy (= passiivinen) näkemyksiä, jotka on määritelty suvaitsemattomiksi, kun taas äärisuvaitsevaisuus pyrkii painostamaan (= aktiivinen) väärien mielipiteiden esittäjiä oikeiden mielipiteiden suu".

Vihreät, kokoomuslaiset, demarit, kepulit ja kommaritaustaiset, eivät suvaitse toiseutta omassa kansassaan, eivätkä halua nähdä rajattoman maahanmuuton kielteisiä seurannaisvaikutusksia, vaikka ne kultalautasella tarjoiltaisiin. 

Kuvaan kuuluu että vihreiden vaalilistoilla on komeillut milloin minäkin vuonna valetohtoreita, valelääkäreitä mustasta Afrikasta itkemässä rasismista ja syrjinnästä 10 dollarin koulutodistuksilla yliopistoihimmme ilman pääsykoetta päässeinä ja jääden sinne roikkumaan ikuisiksi ajoiksi, se kun on mahdollista.

Olen jo aiemmin monia kertoja pohtinut tätä vihreyden hulluutta ja kommunismitaustaa suvaitsemattomuudessaan. Esim neekeri-sanan korvaaminen musta-sanalla on erittäin epäonnistunut. Neekeri on neekeri ja vielä ihminen, kun alamme kutsua neekereitä "Mustiksi", niin vertaamme heitä sekarotuisiin tai rotukoiriimme, eikö totta? Logiikkaa ja järjenkäyttöä sopisi odottaa sivistyneiksi itseään kutsuvilta ihmisiltä mutta haluttujen valheiden piilottelu tuntuu olevan erittäin tärkeää?

Seppo Lehto islam- ja maahanmuuttokriitikko, sekä aidosti suvaitseva hölmöyttä suvaitsematon

--------------------


Blogger-profiili
Profiilikuva>
Seppo Lehto kansanedustajasi
Seppo Lehto kuntavaaliehdokas eduskuntavaaliehdokas tilanteen mukaan Palaute sähköposti: kansanedustajasi(@)gmail.com Suomen pitää laajentaa aluevesiään yhteistyössä Viron kanssa niin saadaan Suomenlahdelle vaarallinen miehittäjä-Ryssän maakaasuputkihanke jäädytettyä lähtökuoppiinsa. Kansakunnalliset vaatimuksemme aluepalautusvaatimusten lisäksi: Suomi suomalaisille ja somalit Somaliaan, pakkoruotsi vapaaehtoiseksi, suojeluskuntain ja Sveitsin malli asepalvelukseen, Nato-jäsenyys, kommunistiset tunnukset kiellettävä, sekä Leninmuseon rahoitus lakkautettava Tampereella. Mikko Puumalainen on kallispalkkainen yksisilmäinen virkamieskusettaja, joka haluaa kieltää totuuden ns. maahanmuutosta ja neekereistä, sekä tehdä heitä koiria mustiksi nimitellen.
Tarkastele profiilia


----------
http://suvaitsevaisuus-on-vitsi.blogspot.fi/
 ----------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti